2012.10.23.
21:22

Írta: Spasic Fábián

iPad MINI,iPad 4, Mac Book Pro RD 13 inch, iMac,Mac Mini :-o

Azt mondták nincs mit bemutatni.

Sziasztok.

Nagyon sokan azt állították nem jelen meg ma semmi. Ehez képest +1 macmini,ipad(mini),macbook,imac.

Hihetetlen mien szépek az új készülékek. Nincsen többé beépített DVD,CD olvasó. :-(((            

Erről fog készülni egy bővebb poszt.                            

 

Szólj hozzá!

2012.10.23.
21:21

Írta: Spasic Máté

Launch Center Pro az App Cubby-tól :)

Nemrég jelent a Launch Center Pro.

Szólj hozzá!

2012.10.23.
21:21

Írta: Keszler Áron

Coconut Battery

Ha kiváncsi vagy a Mac-ed aku tejesitményére vagy csak azt szeretnéd tudni hogy,menyit bir az aksid vagy hogy, mennyi idös pontosan a Mac-ed akkor a Coconut Battery illik hozád itt tudud ingyenesen letölteniscreenshot

Üdv. a ti AppleTree csapatotok.

Szólj hozzá!

Címkék: mac hírek download Apple iPhone applehírek Keszler Áron Mac OS X Lion Frissítés

2012.09.12.
19:18

Írta: Keszler Áron

Iphone 5 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://www.engadget.com/2012/09/12/apple-iphone-5-liveblog/

ImageImage

ImageImage

ImageImage

Szólj hozzá!

2012.08.06.
10:40

Írta: Keszler Áron

80 tip és trükk az új OS X Mountain Lion-hoz

Ezt azonak ajánlom akik mostanában töltötték le az új OS X-et és még nem tudnak a legjobban kiigazodni rajta 
bevallom énis elég sok asznos dolgot találtam köztük érdemes végig nézzni
és íme a link

Szólj hozzá!

Címkék: tipp trükk help új 80 segitség Apple Alma applehírek Keszler Áron Mac OS X Lion appletree.blog.hu

2012.08.01.
21:25

Írta: Keszler Áron

Gyurta Dániel a mellúszás olimpiai bajnoka

Megvan Magyarország második aranyérme. Gyurta Dániel fantasztikusan úszva, világcsúccsal, 200 méter mellúszásban, 16 év után újabb aranyérmet szerzett a számban Magyarországnak.

Gyurta Dániel magabiztosan versenyezve a 200 méteres mellúszás olimpiai bajnoka lett, ezzel a magyar csapat második aranyát szerezte a londoni olimpián. Gyurta a verseny első szakaszán sem maradt le, már 50-nél másodikként fordult, 150-nél már első volt. Világrekordja 2.07,28.

„Akkor olimpiai bajnok az olimpiai bajnok, ha ez nem változtat az életén. A vitrinem jobban tele lett mint eddig. Végig láttam a többieket, kicsit megleptek, hogy tudtak rám jönni, de olyan dolgokra gondoltam, amik erőt adtak nekem"  - mondta a verseny után.

2012-08-01T184254Z 1844074968 LM2E8811FZBM8 RTRMADP 3 OLY-SWIM-S
Fotó: Michael Dalder

Gyurta a 200 előfutamában is jelezte, kirobbanó erőben van, 2.08.71-gyel megnyerte versenyét, és rajta kívül csak a brit Michael Jamieson tudott ekkor még 2:09 alá bejönni. Az elődöntők után megfordult a két úszó közötti sorrend, mindketten nyerték futamukat, Jamieson 2:08.20-at, Gyurta 2:08.32-t úszott, de nem frusztrálta, hogy nem ő ment a legjobb idővel a döntőbe, mert nem is adott bele mindent, bár előzetesen azt mondta, rámegy arra, hogy megdöntse egyéni legjobbját.(2:07.64).

„Az utolsó húsz méteren már kiengedtem, nem siettem, úgyhogy van még tartalékom. Holnap, úgy gondolom, hogy a győztesnek 2:08-on belül kell célba érkeznie. Hogy a két angol nagyon jó, azt tudtuk, és itt Londonban saját közönségük még spannolja is őket. Én azonban magamra figyelek, nem másra, arra, hogy technikailag, taktikailag, mentálisan jó legyek, és minden energiát kiadjak magamból. Először is önmagamat kell legyőznöm" - nyilatkozta a keddi futam után.

Gyurta karrier

A magyar mellúszó csodagyerekként kezde, az athéni olimpián 15 évesen szerzett meglepetés ezüstöt. Azután kisebb hullámvölgybe került, nem jöttek az eredmények, a 2005-ös vb-t kihagyta, a 2006-os Eb-n csak 11. lett 200-on. 2007 óta viszont minden világversenyen döntőt úszott. Ugyan 2008-ban a pekingi olimpián és az Eb-n is csak az ötödik hely jött össze neki, de 2009 már fordulópontot jelentett, ha csak egy századdal is, de nyert a világbajnokságon. 2010 már az övé volt, Budapesten Európa-bajnoki csúccsal nyerte a 200-at.

Gyurta már a rövidebbik mellúszószámában, 100 méteren is várakozáson felül teljesített. Már az előfutamban is megdöntötte saját országos rekordját, és áttörte  az egyperces határt. Az elődöntőben még tovább javult, két századot faragott idején 59,74-gyel zárt. A döntőben is nagyot alakított, bár az egyes pálya nem túl ideális pozíció, nehezebb érzékelni a vetélytársakat, az első ötvennél még a hetedik volt, majd a szokásos módon megnyitotta hosszú hajráját. Csak négy századmásodpercen múlt bronzérme, 59,53-ra javított csúcsával a negyedik lett egy nagyon erős döntőben, ahol Van der Burgh világrekorddal nyert. Pozitív jel volt az is, hogy 100-on is sikerült megvernie legnagyobb riválisát, ezen a távon és kétszázon is olimpia bajnok Koszuke Kitadzsimát. A japán 59.79-cel az ötödik lett.

Gyurta Dániel már tavaly bejelentkezett aranyéremre, a sanghaji világbajnokságon is megszerezte az első helyet, akkor is hajrájával, 22 századdal verte Kitadzsimát. Az idei debreceni Eb-re nem készült különösebben, de 2:08.60-nal simán begyűjtötte a bajnoki címet.

Forrás: Index

Szólj hozzá!

Címkék: olimpia 2012 London Keszler Áron Index.hu Gyurta Dániel Úszás Világcsúcs Gratulácio!

2012.07.31.
10:25

Írta: Keszler Áron

Szeptember 12-én mutatják meg az iPhone 5-öt

Az iPhone 5-tel kapcsolatos pletykák hónapok óta gyűlnek már, és most megszólalt az a forrás is, ami napra pontos dátumokat szivárogtatott is az idei iPad-modell, és az iPhone 4S premierjei előtt is. Az iMore blog értesülései szerint szeptember 12 lesz a nagy nap, amikor az Apple megmutatja az iPhone új generációját, és a cég szokásához híven másnaptól már a boltokba is kerül a telefon (legalábbis Amerikában, és esetleg még néhány kiemelt piacon).

Az új iPhone-nak elvileg az iPhone 5 nevet kellene kapnia, de elképzelhető, hogy az iPadhez hasonlóan a cég itt is szakít a számozással, és az aktuális legújabb modellt simán csak az új iPhone néven, vagy az autógyártókhoz hasonlóan évszámmal fogja jelölni. A számozás ugyanis kicsit zavaros, a tavalyi, 4S jelű modell valójában már az ötödik generáció volt.

Az iMore informátorai szerint iPad Mini néven új tabletet is piacra dob az Apple, a szokásosnál kisebb és olcsóbb modell a Kindle Fire és az Google új slágere, a Nexus 7 konkurense lesz majd a 7.9 hüvelykes gépek között.


A szeptemberi megjelenés egyébként reálisnak tűnik, az Apple nagyjából egy éves ciklusokban adta ki eddig az új okostelefonjait, kivéve a tavalyi 4S-t, ami 16 hónapra jött az előző évire. A Samsung mobilos diadalmenete miatt azonban most sietős az Apple dolga, hiszen minden nappal, amíg nincs az új iPhone a boltokban, a nagy konkurens Galaxy S3 szerez újabb vásárlókat.

Forrás: Index
  

Szólj hozzá!